Workshops

beYOUtiful! For ladies only

Op 21 maart a.s. luid ik heel graag met allemaal andere leuke dames, én dj Co-Libri van Dansklooster, de lente van 2020 in! Waarom? Om ook jou te laten ervaren hoeveel inspiratie je krijgt van het spelen en delen met andere leuke vrouwen! Mijn intentie voor die dag? ‘JUST BE’… ofwel, er gewoon zijn voor jou, met alles erop en eraan!

Wat gaan we zoal doen?

We starten de dag met een gezamenlijke duinwandeling (4 km), zodat je op een relaxte manier kunt kennismaken met iedereen.                                                Daarna is er een lunchpauze, waarvoor ik een overheerlijke vegetarische soep regel. Na de lunch neemt dj Co-Libri van Dansklooster ons, op haar eigen vrolijke, integere wijze, mee in de dans. Dit zal ongeveer anderhalf uur zijn. De resterende tijd vullen we met mijn favoriete onderwerp, De Kracht van het Benoemen en we sluiten de dag af onder het genot van een hapje en een drankje! 

Belangrijk om te weten!

Jij, en alleen jij, bepaalt wat je tijdens deze workshop laat zien/horen van jezelf. Al is dat weinig tot niks, het is mij echt om het even, want ik heb de ervaring dat er altijd iets in beweging komt, ook als dat alleen maar IN jou is! 

Wat kun je van mij verwachten?

Veel! 🙂 Ik kan enthousiast stuiteren… én je bijvoorbeeld heel rustig en langzaam meenemen in een meditatie. Ik BEN buitengewoon openhartig, wat inhoudt dat ik openhartig mijn eigen ervaringen deel én met een open hart aandachtig luister naar de jouwe. Mijn belangrijkste waarden in mijn ‘werk’? Openheid, Eerlijkheid, Respect, Rechtvaardigheid en Humor ofwel…. OERRH!… uiteraard in combinatie met het belangrijkste in mijn leven, nl. LIEFDE! 

Praktische info:

Tijd           :    van 09.00 uur – ca. 17.00 uur

Locatie     :    Lokaal Backem, bij Camping/B&B Het Zonnige Veld (www.hetzonnigeveld.nl), Heereweg 105a te Bakkum (Castricum)

Prijs          :    € 95,–, incl. koffie/thee/water, koekjes, soep, hapje & drankje

Opgave    :    via een e-mail naar info@buitengewoonopenhartig.nl

Nou, volgens mij weet je zo meer dan genoeg 🙂 Zo niet, aarzel dan niet om me te bellen/mailen, want mijn bedrijf heet niet voor niks Buitengewoon Openhartig, dus vragen staat altijd vrij! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op 21 maart…. of een andere dag!  

 

Verbindende vrouwenmiddagen

Eens per twee maanden organiseer ik een middag voor uitsluitend vrouwen, met als doel deze met elkaar in verbinding te brengen. Waarom? Omdat de wereld toe is aan meer vrouwelijke energie en we zoveel meer kunnen bereiken als we elkaar liefdevol steunen!

Vast onderdeel van deze middag is een duinwandeling van circa anderhalf uur, waarin we 1-op-1 onze ervaringen uitwisselen.  Daarna binnen is er ruimte om met de groep te delen wat jou bezighoudt én waar jij eventueel nog hulp bij kunt gebruiken. Want je moet het wel zelf doen en je hoeft het absoluut niet alleen te doen!

We starten de middag om 13.00 uur met koffie/thee en iets lekkers en sluiten rond de klok van 18.00 uur af onder het genot van een hapje en drankje.

Meer info

Datum   :   zaterdag 22 februari a.s.

Locatie   :   Lokaal Backem, Heereweg 105a, Bakkum (bij Camping Het Zonnige Veld)

Kosten   :   € 45,– p.p. incl. BTW, koffie/thee/water/hapje/drankje.    

Opgave  :   via een e-mail naar info@buitengewoonopenhartig.nl

Ik kijk er echt enorm naar uit om al die leuke vrouwen te ontmoeten! Jij ook? Dan zie ik je heel graag op zaterdag 22 februari a.s.!

Enne… als je nog meer info nodig hebt, voel je dan vrij om me te bellen/mailen, mijn bedrijf heet niet voor niks Buitengewoon Openhartig natuurlijk 🙂